Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko dźwięki piosenki
Do oczu napływają łzy
Nie mogę dotknąć ich bo rozpadne się na kawałki
Nie potrafię być zimna tak ,to koniec
Jak mogę ufać komuś kogo nigdy nie ma
Walczyłam
Ale moje serce chłonie ring

544 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    26 August 2016, 21:48

    Typowe dla kobiety w pewnym okresie jej zmagań - ale z ,,piosenką "ciekawe .