Menu
Gildia Pióra na Patronite

TYLE WSPOMNIEŃ CHODZI PO MOJEJ GŁOWIE OD MOICH MŁODYCH LAT TYCH ZŁYCH I DOBRYCH

Tyle wspomnień chodzi po mojej głowie
dziecięcych złych i nie dobrych jak
by zaraz miał dla mnie się skończyć
dla mnie ten dziwny ziemski świat ludzki.
lecz dla mnie ten ziemski dziwny świat
nie jest taki dziwny ten nasz świat
świat jest piękny i kolorowy
to ludzie dziwni są gdy widzą
nas na wózkach wtedy myślą
że jesteśmy inni niż oni na tej ziemi
to bóg dał mi wózek żebym głosił
jego słowo boże ten mój wypadek
to droga do prowadzenia
drugiego człowieka do nieba

10 315 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!