Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasami złośliwa.

Tyle wspólnych wspomnień
Siedzi w głowie mojej
Siedzisz też tam i Ty

Jest tam słonce
Nie ma ni krzty bólu
Nie ma deszczu, zła
Nie króluje tam łza

Wspomnienia to
Też kuzynki nadziei
I choć nadzieja
Matką głupich
To nie oznacza
Że sama jest głupia
Czasami złośliwa
To fakt od lat znany
Lecz jej pokrętnych zamiarów
Nigdy do końca nie poznamy

Choć do mnie, do mych myśli
Niech Twa postać się mi przyśni
Zabierzmy tę matkę niech idzie z nami
Nie musimy się dzielić ciałami
Połączmy się naszymi sercami

http://www.youtube.com/watch?v=QYucWRwsfQM

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    28 September 2013, 19:29

    Dziękuję Serdecznie Krysiu miłego wieczoru życzę.

  • I.Anna

    26 September 2013, 14:09

    ładnie, takie ciepło , pięknie ujęte
    pozdrawiam :)

  • krysta

    25 September 2013, 20:33

    Podoba się - świetny
    Pozdrawiam :)