Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tyle szans,
a możliwości wcale.
To jak bawić się,
bez maski w karnawale.
Sam sobie winien
sam sobie przeszkodą.
Zła muszę iść drogą.
Nie wiem.
Czas pokaże.
Chcę tam,
i tu być,
to niedoskonałe...
Bogiem chciałbym być chwilowo
być tu i tam nieskończono,
Się nie da ,wiem.
Marzenia???
Czasem marzę...

5419 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!