Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bradykardia ...

tyle słów
w jednej łzie zaklętych
tyle radości
w gest bólu przyobleczonych
"nic się nie stało !"
powie ten i wtóry
nie widząc że serce me
dla życia umarło

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!