Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świat

Tyle razy mnie oszukał,
odbierał nadzieje,
kazał płakać.
Odbierał szczęście,
kiedy już je prawie miałam.
Skazał na potępienie,
samotnośc, brak zrozumienia..
Wtedy coś się zmieniło,
odwróciło do góry nogami.
Ty...
Człowiek tak bardzo różny
ode mnie, tak różny od świata...
Ideał sprzeczności.
Wtedy to ja odnalazłam
swoje życie w Tobie.
Dajesz mi to, czego potrzebuję,
choć sama o tym nie wiedziałam.
Milosc bezgraniczna,
nie wymagajaca niczego od siebie.
"Nie chce idealu - chce ciebie"

1061 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!