Menu
Gildia Pióra na Patronite

tyle lat

tyle lat mineło, my wciaz czujemy to samo
wieczne marzenia, by razem budzic się rano
złudne nadzieje na wspolne zycie
a przy spotkaniach szybsze serca bicie

nie wypowiedziane uczuc g`lebokich słowa
w duszy ukryte cierpienie, za tym co nieznane
i zwiazki z innymi zaczynajace się ciagle odnowa
konczace się tak samo, lata zmarnowane

my mamy już swoje szczescie,to upragnine
los dal nam szanse na zycie prawdziwie spelnione
lecz nasze zaslepienie, chyba nie ma konca
skoro chcac się opalic tylem stajemy do slonca

sprobuj mnie pokochac ja tez tak zrobie
będę już wtedy snic tylko o Tobie
będziesz moim najdrozszym skarbem
którego nikt nigdy mi już nie ukradnie

1924 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!