Menu
Gildia Pióra na Patronite

PRZYJACIEL

sonicks

sonicks

Tyle dni, tyle lat szukałem.
Tyle łez, tyle uśmiechu z siebie dałem
Bo szukałem Ciebie w dzień i w nocy.
W chwili dobrej i złej, bez pomocy
Lecz różne drogi i różni ludzie pojawiali się w życiu mym.
W radości, smutku i trudzie. Pragnęłem tylko mieć w nich przyjaciela, brata, siostrę, kumpla do łez i wesela
Chodź dali mi radość, uśmiech, ból i łzy.
Prawdziwym i jedynym przyjacielem
byłeś, jesteś, będziesz właśnie Panie przyjacielu, mój Ty.

8584 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!