Menu
Gildia Pióra na Patronite

*pierwsze poznane serce jest tym, do którego zwracamy się najchętniej.

tyle dni już minęło i nocy wiele
kilka zmarszczek przybyło
a twoje dłonie wciąż

daleko

chyba zwariowałam
wciąż czekam na ich bezpieczne ciepło

moje życie toczy się bardzo prędko
tak musi być
boje się że nie zdąrze dobiec
gdy będziesz chciał znowu
zobaczyć się ze mną

ta nasza miłość

toczy się niby kula już od wielu lat
nieśmiała
drugi raz do tańca nie poprosi

https://www.youtube.com/watch?v=ANG1v0ecL0M

*Hans Christian Andersen

135 877 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    26 February 2015, 19:48

    Dziękuje:)
    Serdecznie pozdrawiam

  • Malusia_035

    25 February 2015, 12:06

    Piękny

    Pozdrawiam i fisz zostawiam :))

  • motylek96

    24 February 2015, 21:38

    Spokojnej nocy Krystko:))

  • krysta

    24 February 2015, 21:11

    tęsknie i pięknie...
    pozdrawiam Ewo :)