Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty
Dotknąć Twojego policzka
Ująć Twe dłonie w moje
Musnąć delikatnie wargi
Przylgnąć ciałem do ciała
Pragnę
Ale boję się zburzyć Twoją stabilność
Moja lichą
Czarcią dłonią
Zanieczyścić moim brudnym
Diabelskim wnętrzem
Naruszyć takie piękno
Jeszcze bardziej zgrzeszyć

8877 wyświetleń
64 teksty
6 obserwujących
  • bezoddechu

    3 May 2016, 18:02

    Niewinny broń może wybrać
    Choćby miałby to być zardzewiały skalpel

  • 3 May 2016, 00:32

    A jak to zrobisz nożem czy piłą?

  • bezoddechu

    3 May 2016, 00:18

    Wolę odciąć sobie dłoń
    Niż uderzyć niewinny policzek

  • 3 May 2016, 00:07

    Ty uderzyć mnie w policzek
    A ja nadstawić drugi