Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tych co ich już nie ma
Tych co odmienił los
Ci co skręcili w inną strone

Tych którzy są w wspomnieniach
Tych co byli na dobre i na złe

Ciągle mi ich brakuje...

490 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!