Menu
Gildia Pióra na Patronite

tworzysz swe życie
sałatkę ze smutków
i radości przyrządzasz

mieszasz wszystko nadzieją
iż jutro lepiej być może

marzenia starannie dobierasz
by życie smakowało pysznie

płaczesz gdy ciężko
jakbyś cebulę krajała

lecz wiedzieć musisz
sens to swój ma
bez tego życie
miałoby kiepski smak

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • kamille

    4 July 2015, 14:25

    dziękuję za miłe słowa
    również pozdrawiam :)

  • krysta

    4 July 2015, 12:09

    smakowity wiersz...z dobrą puentą.
    pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    4 July 2015, 10:51

    bardzo ładny dobór słów ,a całość ładnie wyszła :))

    pozdrawiam :)