Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwierciadło lęku i krzywd.

Tworzę aby spojrzeć na samego siebie
Aby wstać z miejsca i nabrać dystansu
Tak, aby dostrzec z lotu ptaka, patrząc w dół
Gdzie i jak siedzi w samotności dusza ma

Chciałbym stworzyć zwierciadło
Z bólu cierpienia z lęku i krzywd
Które odbijałoby rzeczywisty obraz
Złej dzisiejszej pozornej Miłości

By w drżeniu rąk i kołataniu serc
Rozróżniać światło prawdy
Od zaciemnionej prawdy kłamstw

Tak, aby żar uczuć drgał oddechem
Aby łza była prysznicem dla brudnych dusz
A nie jak zardzewiały kujący dla ciała gwóźdź

https://www.youtube.com/watch?v=1mIejMSe8Lw

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • sprajtka

    24 April 2016, 19:43

    Również:)

  • M44G

    24 April 2016, 19:41

    Wiem, lecz ideałów nie ma i nie powinno być. Miłego wieczoru życzę.

  • sprajtka

    24 April 2016, 19:40

    Pięknie byś chciał...