Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham

Twój uśmiech nieśmiały
chęć poznania siebie
Nasze rozmowy zwykłe
zrozumienia potrzebę

Spojrzenie szczere
pewny uścisk dłoni
Ust prawdę wyznaną
odwagę słów twoich

Zatroskaną powagę
opiekuńczy gest
To wszystko dobre
co między nami jest

Kocham że jesteś
kocham że jestem

Kocham każdego
kto brzemie niesie
życia swojego

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
  • MarcoPolo

    9 September 2014, 01:43

    Dziękuję. Cieszę się, że się podoba. Ciepło pozdrawiam.

  • Janya

    4 September 2014, 19:24

    śliczny wiersz:)))
    Pozdrawiam serdecznie:))