Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twój oddech jest jak szept
Który delikatnie koi moją duszę
Twoje spojrzenie jest jak droga
W której kierunku chcę iść
Twój dotyk jest jak forma
Która ukazuje moje kształty
Jestem odbiciem twojej wyobraźni
.......

2673 wyświetlenia
39 tekstów
3 obserwujących
  • foch

    20 October 2014, 14:42

    Dziękuję :)
    Pozdrawiam

  • krysta

    19 October 2014, 23:06

    uroczo brzmi.
    pozdrawiam :)