Menu
Gildia Pióra na Patronite

Armatni wybuch miłości

Twoje uczucia jak
Sabot armatni
Otula moje serce
By do Twojej duszy
Pasowało lepiej
I ciaśniej
A gdy będzie
Już dopasowane
To ustami Swoimi
Lont skręcony ze słów
Zapali żar namiętności
A w ostateczności
Wybuchnie huk Miłości
A serce moje
Poleci po nieboskłonie
By upaś wnet
Na Twoje dłonie

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • Insomniaa

    20 December 2012, 17:15

    uwielbiam zakończenie...

  • M44G

    18 December 2012, 20:29

    Wszystkim Panią Serdeczne dziękuję za tak miłe słowa.

  • Pechowa_

    18 December 2012, 17:15

    Piękny wiersz... z emocjami ;-)

  • Elizabetta

    17 December 2012, 21:09

    Eksplozja miłości, bardzo fajnie napisane:)

    Pozdrawiam

  • misiek45

    17 December 2012, 17:19

    Wiersz jak dynamit-pozdrawiam:)

  • IceCherry

    17 December 2012, 15:11

    Ależ tu gorąco ;)

    ładny wiersz.