Menu
Gildia Pióra na Patronite

***powietrze drży

Twoje słowa jak pochodnia
rozpalają moje ciało
dotyk jak ogień
zaznacza ślady namiętności
wilgotne usta
wędrują po szyi
oddechy coraz głębsze
rozkosz zniewala
jak rozgrzane
ziarenka piasku
na pustyni
przelewamy się
przez siebie

usypani w całość

Kochanemu N ღ

7.4.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=Vh5j7zDpy-4

55 857 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Malusia_035

    10 April 2017, 11:04

    Dziękuje Adnachielu za ciepłe słowa :))) Wiosna pobudza do Maluśkiech szaleństw ;)

    Pozdrawiam Serdecznie :)))

  • Adnachiel

    10 April 2017, 10:03

    Kolejny piękny miłosny wiersz Twojego autorstwa.
    Pozdrawiam :)