Menu
Gildia Pióra na Patronite

I dobrze

Twoje rowki dołki zagłębienia
Kuse myśli i westchnienia
Te wieczorne i poranne
Na dobranoc przebudzenia

Nie pogadam
Słów nie trzeba

76 485 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • nicola-57

    22 September 2017, 22:56

    pierwsza klasa...gimnazjum.