Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Twoje ramiona jakby pasują do moich
Chociaż się pochylasz dziwacznie i krzywo
Ja stoję na palcach i duszę cię – śmieszne
Znów zabrałam ci usta na szkłach okularów
Odszedłeś - niby smętny, cichy, obojętny -
Myśląc, że mnie kochasz - choć nie mam pewności.

1114 wyświetleń
12 tekstów
2 obserwujących
  • M44G

    15 July 2014, 19:42

    Ładnie.