Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Twoje oczy tak pięknie
lśnią jak pierwszego dnia,
gdy spotkały się
Nasze spojrzenia...

Byliśmy młodzi
grzeszyliśmy urodą
dziś już przybyło lat...

Lecz nadal wspaniale
z Tobą się czuję
ściskając Twoją spracowaną
dłoń...

Dla mnie miłość
ma Twoje imię
Aniele
bezskrzydły
mój...

6394 wyświetlenia
65 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!