Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Kochanej

Twoje oczy
Najwspanialsze pod niebios sklepieniem
Jak matka natura
Są zielone , onieśmielasz mnie spojrzeniem
Twoje usta
Bardziej zagadkowe niż głębia oceanu
Są piękne
Piękniejsze niż bukiet tulipanów
Twoje włosy
Delikatne jak powiew wiatru o poranku
Są niezwykłe
Dają natchnienie dla kochanków
Ty cała
Jesteś ze skarbów bezcennych najcenniejszym
Kocham Cię
Pamiętaj moje serce cały czas za tobą tęskni.

1029 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!