Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Twoje myśli spływają po mym wnętrzu
Deszcz uprawia sen pod powiekami
A rzęsy osłaniają oblicze smugą dymu
Choć gorąco ukrywam się pod maską z lodu

595 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
  • Malusia_035

    25 February 2015, 11:58

    ładnie

    Pozdrawiam :))

  • fyrfle

    25 February 2015, 08:30

    Jak się stopisz on może zastygnąć, więc pomyśl.

  • Deszcz

    25 February 2015, 05:58

    Maska, pod którą tętni ogień... Pięknie!

  • 25 February 2015, 05:55

    Poetycko ;)