Menu
Gildia Pióra na Patronite

ŻE CIĘ KOCHAM

Twoja dusza jest mym szczęściem
w twoim ciele zamkniętym ...

Twa uroda i głos twój
są dla mnie czymś tak pięknym,

że podjąłem decyzję -
Tobie życie poświęcić ...

Nigdy w życiu niczego
nie byłem jeszcze tak pewny jak tego ...

ŻE CIĘ KOCHAM.

* Dla Joasi *

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    6 July 2018, 03:50

    Ja Cb też :*