Menu
Gildia Pióra na Patronite

pragnienie bycia.. w Tobie

twe usta poziomkami pachnące
smakować chcę, na pięknej łące
w twe oczy kolorami nieba zapełnione
choć raz spojrzeć, nim z tęsknoty
za kolejnym pocałunkiem spłonę

chcę poczuć zapach Twoich marzeń
chcę się pośród nich skryć
i błogo oddychać w Tobie
Twoim zastępczym sercem być

to moje pragnienie bycia w Tobie
we mnie się tli

2329 wyświetleń
22 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!