Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

twe słowa
na wiatr rzucone
zbyt mocno
w pamięć się wryły

jak uczucie
odtrącone
którego
chyba nie było

jak piorun
co spada z nieba
uderza
gdzie mu pasuje

nie tłumacz się
nie potrzeba
nie możesz wiedzieć
co czuję

kłamstwo
twoja codzienność
nigdy się z tym
nie pogodzę

odsuwam na bok
tę miłość
wybacz mi że
dziś odchodzę

nie chcę już
słuchać wywodów
wychodzę
nie trzaskam drzwiami

kolejny raz
mnie zawiodłeś
od dziś
bądźmy znajomymi.

31 365 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 2 March 2018, 23:45

    uwierz...da się :)))

  • Smurf007

    27 February 2018, 14:03

    a da się tak?
    ..od dziś znajomymi sobie być?

  • fyrfle

    27 February 2018, 12:44

    Smutne, ale życiowe.