Menu
Gildia Pióra na Patronite

Domek z kart

Twe oczy brązowe,
błyszczące,
spojrzenie głębokie,
badające.
Gdy w nie wejrzałam
przepadłam z kretesem
i nie liczyło się nic więcej.

Palcem na piasku
jutro pisane
ulotne jak wiatrem
piórko niesione.

Czas zniszczył marzenia
rozpadł się z kart domek.

9671 wyświetleń
98 tekstów
2 obserwujących
  • krysta

    26 April 2013, 15:38

    Śliczny wiersz :)