Menu
Gildia Pióra na Patronite

twarzą w twarz

twarzą w twarz
bez lęku
przeciw wszystkim
samotnie
stanąłem z przeznaczeniem
mówiąc tak
losowi
który ze mnie zakpił

przegrałem
wiem
pozostały zgliszcza
i okruch życia
moje ja

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    22 March 2011, 23:00

    Oprócz tych okruchów ocalało coś więcej... twarz, która nie zlękła się drwiącego uśmiechu losu...

  • Pytia

    22 March 2011, 21:41

    budujesz zawsze siebie samego..."moje ja"...pamiętaj o nim