Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głupi urlop

Tutaj wybaczcie
Nie byłem
Gdzieś indziej bawiłem
Leżałem drzemałem
Kąpałem opalałem
Jadłem nic nie myślałem
No trochę czytałem
Trochę nazmyślałem
W karty grałem
Zbrązowiałem
No i piwo piłem
A potem wróciłem

76 481 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • danioł

    18 August 2017, 22:10

    słabe

  • 18 August 2017, 21:40

    no właśnie

  • Cris

    18 August 2017, 21:36

    ...za co sorry, i tak zdarza się...w wyjątkowych sytuacjach...

  • 18 August 2017, 21:30

    Sorry Krystyna a nie jest tak że z urlopu może zawezwać pracownika szefostwo?

  • Cris

    18 August 2017, 21:23

    Urlop to i regulamin. / temu może ''głupi...'' /.
    Wolne to radość, prawdziwa wolność.

  • RozaR

    17 August 2017, 22:18

    Miejsce piękne owszem
    Zabrakło czegoś albo kogoś

  • 17 August 2017, 21:26

    Witaj wypoczęty wobec tego
    Pozdrawiam

  • RozaR

    17 August 2017, 21:08

    Nad jeziorem Wigry z panoramą na klasztor Kamedułów