Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tutaj Mnie Masz

Tutaj mnie masz
Rysującego Twój uśmiech w milczeniu
Złapany w ogrom czasu
Nie przestałem Cię szukać po przebudzeniu

Tutaj mnie masz

Przytulającą się do myśli, że wrócisz
Ponieważ myślę o Tobie każdego dnia milion razy
I nie mogę być taka sama, jeśli Cię nie ma

Jeśli wszystko czym jestem
Jest dlatego, że mamy tę historię między nami
Jest dlatego, że sprawiłaś że zrozumiałem serce
I przed tobą
Nie byłem sobą

Wszystko czym jestem
Jest dlatego, że Twoje pocałunki nauczyły mnie, że miłość
Może przekroczyć wszelkie bariery bez strachu

Nie byłam taka przed Tobą

Nigdy nie byłam sobą.

36 402 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!