Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieodpowiedni oni

Tu szaro , tam szaro , troszkę dalej już czarno...
Zapowiada się burza , grafitowe chmury
Fałszywi ludzie jak żmije,
czekają by ukąsić chcą wessać w Ciebie jad nie prawdy.
Wokół pełno ich, tych którzy tylko swoje widzą,
tych , którzy z innych szydzą
tych , którzy Ciebie nienawidzą
tych , którzy samych siebie się boją
tych , którzy z chęcią serce pokroją
tych , którzy na pewno nie są ostoją.
Tych , unikać musisz !
Wiesz nie będzie dobrze gdy się skusisz.

1248 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!