Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tu jest tak niebezpiecznie
Bo wisi nad Tobą pajęczyna zatruta
Bo na krawędzi leży kamień
Kiedyś spadnie z nieba
Tu jest tak niebezpiecznie
Łagodny wicher dusi pragnienia
I ta mgła co opada sztucznie śpiewa
I oby nie było tak niebezpiecznie
By róża mogła piąć się w górę
Roztaczać w koło zapach życia
I jedno co mi chodzi po głowie
To myśli z kryształowego księżyca.

2480 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!