Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zablokowane Szpony Zawiści

Tu, do życia nowego mej oazy nadziei,
w końcu do mnie dotarło, że ty już się nie zmienisz.

Nadal chciałbyś mnie krzywdzić swej zawiści szponami,
więc niech ci się to przyśni, bo od dziś się nie znamy.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!