Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaciele

Trzy istotki kurczowo trzymające się tratwy,
rzucone przez los na te same deski.

Trzy istotki rzucone przez los na te same deski,
które bardzo pragnęły czyjejś bliskości.

Trzy istotki, które bardzo pragnęły czyjejś bliskości,
chwytają się za dłonie.

Trzy istotki chwytają się za dłonie,
są sobie wsparciem.

Trzy istotki są sobie wsparciem,
dryfując przez wzburzone wody życia.

13 948 wyświetleń
214 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!