Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa

Trzy dni Bóg milczał
Patrząc w grzeszne oczy
Wzniesione ku niebu
Czwartego dnia przemówił
Chyba z przekory
Bo choć prośba szczera
To serce niewdzięczne

935 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!