Menu
Gildia Pióra na Patronite

noszę w sobie puszkę Pandory

Trzeźwo patrzę na życie
szukając niuansów
na swojej drodze mlecznej

Wypalam się jak gwiazdy
w godzinach szczytu
marzące o trawie w zubrowce

Ogarniam niebo teleskopem wrażeń
zwiększając siłę odczuć
szukam tam punktu by na nim oszalec
gdyż jestem zbyt normalna

276 057 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • sprajtka

    2 May 2016, 18:57

    Normalnie nienormalna-marzenia;)

  • 2 May 2016, 18:56

    Jesteś niebezpieczną kobietą :)))
    Bardzo niebezpieczną.
    A jeśli znajdziesz " ten punkt "?
    Ostrożnie z marzeniami ;).

  • Irracja

    2 May 2016, 12:21

    ... „normalna" czasami oznacza „podobna, nie odznaczająca się od wszystkich innych - nie widoczna w tłumie"... trzeba być sobą, a nie klonem innych...

    ;-)

  • sprajtka

    2 May 2016, 11:13

    Dzięki;))))

  • Irracja

    2 May 2016, 10:47

    ... nooo, ale jaki cudny „schowek" tej puszki...

    ;-)