Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zgwałcone dzieci z Bullerbyn

Trudno o większą hańbę
Niż wasza Eryku i Rodgerze
Bo w portach i miasteczkach
Hunowie hańbią wasze kobiety

A wy odpłynęliście
Nie ma was
Nie słyszycie płaczu żon
I krzyku córek

Odeszliście do krain baśni
Ogłuszył was śpiew falszywych syren
Oślepił spokój
A poprawność skazała na potępienie

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • 29 May 2017, 08:34

    Nie przeskoczysz Grzesiu słowami sugestii
    opłaconej zakulisowym układem poprawności
    Znam jej gorzki smaczek z autopsji
    Życzy Ci koszmarnej śmierci pozując jednocześnie na chodzącą świętość moralności , paranoja , nie da się jej przeskoczyć , trzeba ją unicestwić .
    Pozdrawiam ;)