Menu
Gildia Pióra na Patronite

trochę bardzo

trochę wstyd.
trochę żal
Że bicie mego serca słabym echem się odbija
trochę szkoda
trochę brak
ciepłych ust i mocnego ramienia
Pomarszczona samotność trochę mi duszę zepsuła
cała drżąca, poraniona powietrzem, rzuca się na własny cień
trochę wstyd i brak
trochę truje żal
trochę paraliżuje strach
trochę nadziei na lepsze brak
przezroczysta z wyobcowania
i choć zbroja żelazna
pachnąca jedwabiem
nadal czysta
prezentuję się Wam
ot, taki roztrzęsiony emocjonalny ludzki wrak...

4701 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!