Menu
Gildia Pióra na Patronite

To z Twojego tchnienia powstałam
Ty otulasz mnie swoim ciepło-zimnym duchem
Ty dajesz mi szczęście
Ty dajesz mi życie
i Ty, także możesz mi je odebrać

983 wyświetlenia
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!