Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fotografia V

To zdjęcie kiedy uwielbiamy co mamy
Prócz wielkiej miłości
Owoc modlitw do Niebios
Wcześniej twardo
Stąpających po ziemi
Marzeń nie błądzących
Po czerwonych planetach
Ciemnych stronach księżyca
Nawet nie były na Giewoncie
No właśnie
Sztuką życia jest
Żeby marzenia
Wyrażały swojego stwórcę
Wtedy listy z modlitwami
Mniej lub bardziej polecone
Mają szansę być otwarte
Przeczytane przez Adresata
Ziszczone szczęściem
Domu
Przy którym rodzina
Wzruszona kwiatem grochu w listopadzie

297 711 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!