Menu
Gildia Pióra na Patronite

W zleżałych wierszach

to zbyt wiele nagle powracać.
do zdań coraz głośniejszych i coraz
trudniej otwierać usta na wolność

gdy mówi się o wszystkich innych
miejscach. kończę i zaczynam się ja.
brzmię jednakowo poza rzucanym cieniem.

53 614 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    7 October 2012, 23:26

    nie zła

    zatem dobrej nocy

  • Akte

    7 October 2012, 21:01

    może, a może to stary księżyc

  • Akte

    7 October 2012, 15:42

    tylko bardziej pochyłe niż kiedykolwiek