Menu
Gildia Pióra na Patronite

M.

To wszytko jednak prawda
co o niej poeci pisali
co o niej pisali pisarze
a wszystko to wciąż za mało
można mieć nerwy ze stali
można na słowny fart czekać
można się pisząc zestarzeć
a język wciąż kaleka

9174 wyświetlenia
123 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!