Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na niby

to wszystko jest na niby..
krasnoludy na nudy..magiczne grzyby..
deszczowe karaiby..uśmiech zająca..
i dziewica podniecająca..
zielone słońca i zima bez końca..
i ja jestem na niby..świat mój "na gdyby"..
i niby jest na niby....
różowe góry....zaklęte chmury..

13 667 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • Odchłań

    27 October 2012, 23:30

    i ja też jestem na niby ...