Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Memory"

To wszystko dla mnie?
Domek z drzewiastych kolosów?
I delikatne firanki
w kolorze włosów?

Madame... Stoję u progu,
nie dając kroku,
choć okna kuszą
spokojem widoków...

A ja nie potrafię,
bo serce mam połamane,
ustawić kołyski
przy nieznanej ścianie.

Choć bardzo pragnę,
broń składam bez słowa.
Została z tego stada
figurka kryształowa...

Maleńki anioł,
co wygrywa skruszony
Moją ulubioną melodię
"Memory"...

3238 wyświetleń
67 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!