Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłostka

to tylko gra
słowa
gesty
małe kłamstwa

ukradzione pocałunki

spotkania na ulicy
muśnięcie rąk
ślad szminki na szklance
mały gest

takie nic

więc skąd żal ?

przecież to tylko
gra ...

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 18 August 2013, 01:41

    kto się bawi uczuciami, kiedyś zostanie nimi potrącony

  • 17 August 2013, 10:56

    dzięki za miłe słowo :D