Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój las

To ten las
Z którego nikt nie wrócił
Jest ciemny
Jest mroczny
Gęstwina
Mych myśli
Mych marzeń
I pragnień
To podróż
W sam środek ów lasu
Do centrum
Mych wspomnień
Mych obaw
Mych nadziei

3833 wyświetlenia
43 teksty
0 obserwujących
  • CharlieKier

    4 June 2015, 15:13

    Dziękuję Tomku.