Menu
Gildia Pióra na Patronite

Horyzont wolności

To tak szalony świat
Szaleni my
szalony Ty - i ja
I w tym szaleństwie taki chaos
W Nas
Naszych myślach
Ponad wszystkie
Horyzonty miłości
Arena spokoju
Pieści nas
Przypadek
Bo jesteśmy
Tu i teraz
Wolni - razem

3582 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
  • 2 October 2012, 19:29

    Lubię takie szaleństwo.
    Pozdrawiam. :)