Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolczyki

To takie śmieszne
kochać się z tobą, gdy myślę o nim
śmieszne, płakać dla niego
i nie widzieć w tym wszystkim ciebie
ta twoja zazdrość przypina mi kolczyki
niemocy

822 wyświetlenia
12 tekstów
9 obserwujących
  • IceCherry

    29 August 2014, 21:33

    Nie śmieszny. Ciekawy.