Menu
Gildia Pióra na Patronite

topię się
we własnych
gęstych marzeniach
przeszklonych

wodą koloru szkarłatu

odbicie moje
nieruchome
zrozpaczone

martwe

jam jest duszą tego ciała

5808 wyświetleń
66 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!