Menu
Gildia Pióra na Patronite
Toficzka

Toficzka

To on opiekował się mną kiedy czułam się samotna,
To on ocierał mi łzy, kiedy czułam pod stopami dno,
To on mnie przytulał, kiedy nie czułam już ciepła,
To on mnie podnosił, kiedy nie mogłam powstać,
To on dawał mi miłość, kiedy najbardziej tego potrzebowałam,
To on we mnie wierzył, kiedy traciłam w siebie wiarę,
To on we mnie ufał, nawet wtedy kiedy ja sobie nie ufałam,
To on zamilkł na zawsze i złamał mi serce,
To on był tym ostatnim.

1345 wyświetleń
16 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!