Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ewangelia

to nie wiersze
nie cud poezji
jedynie słowa
miniaturowe wersy
z chaosu w głowie
wybieram myśli
serce ma dłonie
uczucia w litery przeistacza
jak wino w krew
na ołtarzu miłości
w linkach równorzędnych
ewangelia kochania
słowem pisanym
w ciele zmartwychwstała

5289 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • 7 May 2013, 10:03

    dziękuje za mile słowa :)

  • fyrfle

    2 May 2013, 09:28

    To jest wiersz i to jest cud poezji i daje mi zmartwywchstanie!